jueves, 17 de marzo de 2011

L'ós formiguer

            En un adorable conte infantil anomenat “Els meravellosos animals de Terrastranya” escrit i il·lustrat per autors italians, es descrivien una sèrie d’animals impossibles pertanyents a una illa remota.

            Hi havia animals tan curiosos com el mussol dïurn (que portava ulleres de sol), el puntí (que habitava  a les corbates), el nommocdelananàs (que no es movia de les pinyes tropicals), etc. Només un d’ells tenia correspondència amb el món “real” i aquest era l’ós formiguer.

            Precisament era un animal peculiar: posseïa un pelatge immune a les picades de les formigues, unes urpes especials per foradar els formiguers i una llengua llarga i prima per menjar les formigues. Però era un animal maleït, doncs NO LI AGRADAVEN LES FORMIGUES!!!

            A nivell professional, això té un paral·lelisme evident. S’ha de vigilar com tries la teva formació i a la teva carrera professional. Si no segueixes criteris vocacionals pots acabar havent d’acceptar un destí professional que no és el que realment t’agrada... Per tant, compte...

No hay comentarios:

Publicar un comentario